Image Alt

Transformări

Transformări Înainte și După

Rezultate și cazuri reale după cursuri sau antrenamente cu Sebastian.
Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer din Cluj!

STAFF

Recenzi de la clienti!

Pentru mine, un antrenor de fitness trebuie sa fie o persoană prietenoasă, deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze, care sa inspire încredere și motivație doar prin felul lui de a fi si de a arăta, iar prin cunoștințele sale și experiența acumulată de-a lungul anilor de muncă în domeniul fintnessului, să găsească cea mai potrivită metodă de a-ți atinge scopul ales si de a te motiva constant să îți depășești limitele. Sebastian are toate atuurile si cunoștințele necesare unui instructor de fitness/formator de succes în acest domeniu!

Alexandra Nemeti

Sebastian este un antrenor foarte profesionist, știe ce face și te ambiționează foarte tare. Ii pasa foarte tare de rezultatele clienților și își da interesul in privința dezvoltării clientului. Îl recomand cu tot dragul, fiindcă este un antrenor cu care te dezvolți și te face sa îți placa sportul!

Zgaiba Roxana Elena

Un antrenor dedicat, care știe sa te motiveze, care e atent 100% la suta la tine, la execuția corecta a exercițiilor . Este un om foarte pasionat de ce face și contează extrem de mult asta. Foarte rar am văzut un antrenor așa muncitor și disciplinat, e un om care te inspira sa muncești mai mult pentru ce îți dorești, pentru ca se poate. Recomand cu drag!

Sorina Ciornei

Un antrenor/formator care prin cunostintele si experienta lui, stie foarte bine sa iti transmita acel sentiment de profesionalism, entuziasm, disciplina, dedicatie, implicare catre Culturism&Fitness. Multa bafta in continuare

Muresan Daniel

Transformare în doar 8 sãptãmâni!

Inscrie-te si tu la programul de transformare in 8 saptamani.

0755 751 317
Cluj Napoca
powerlift@email.com

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Close

Master Trainer. Online coach. Instrucțiuni detaliate și demonstrație vizuală a executării corecte a exercițiilor. Instrucțiuni pas cu pas despre modul de preparare a rețetelor din planul de masă.

Program

Luni-Vineri:
07:00 – 21:00

Sâmbătă:
07:00 – 16:00

Duminică: Închis

Social media
Despre