Image Alt
citiți noua postare

Sebastian Cătălin

a

Când oamenii tin o dietã, știu că își doresc în mod natural anumite lucruri, motiv pentru care există o ascensiune masivă a băuturilor cu calorii zero.

Știu mulți sportivi care vor folosi aceste tipuri de băuturi pentru a ajuta la reducerea poftelor, fără a consuma prea multe calorii.

A avea o cantitate mică de băuturi fãrã calorii pentru a ajuta la reducerea poftelor nu va afecta pierderea de grăsime, pentru majoritatea oamenilor. Dacă este ceva care te ajută să rămâi disciplinat și departe de mâncărurile cu zahãr, fast-food, atunci da, simt că își are locul în cantități mici.

DAR, NICIODATĂ nu o sã le recomand în fiecare zi, în cantități mari.
Deși numărul de calorii poate fi zero, impactul pe care acest tip de băutură îl poate avea asupra intestinului atunci când este consumat în cantități mari nu trebuie ignorat. Am văzut că oamenii se conving că sunt fără calorii, pot bea cât vor, și dezvoltă întotdeauna probleme intestinale!

NICIODATĂ nu o sã le recomand în fiecare zi, în cantități mari.

Dacă de 2-3 ori pe săptămână aveți un pahar mic de Cola Zero, de exemplu cu puțină gheață, doar pentru a ține poftele la distanță, sunt de acord cu asta. Dar, dacă devine parte din rutina ta, atunci o voi spune acum, acesta nu este un lucru pe care îl recomand din motive de sãnãtate!

Close

Master Trainer. Online coach. Instrucțiuni detaliate și demonstrație vizuală a executării corecte a exercițiilor. Instrucțiuni pas cu pas despre modul de preparare a rețetelor din planul de masă.

Program

Luni-Vineri:
07:00 – 21:00

Sâmbătă:
07:00 – 16:00

Duminică: Închis

Social media
Despre