Image Alt
citiți noua postare

Sebastian Cătălin

k

Între vineri seara și duminică seara, cred că oamenii fac mai multe daune dietei și rutinei generale decât restul săptămânii puse împreună.

Nici nu mai vorbesc despre mâncarea nesãnãtoasã, ci mă refer la structura meselor.

Problemele obișnuite încep cu a merge la culcare târziu vineri seară și a te trezi târziu sâmbătă dimineață – adesea asta înseamnă că ești deja o masă sau douã în urmă pentru ziua respectivă. De asemenea, înseamnă adesea că corpul tău este sub recuperare!

De aici, simt că structura oamenilor este gresitã, deoarece de obicei nu respectă numãrul de mese stabilite. De multe ori aflu că oamenii au tendința de a uita de hidratare la fel de mult în weekend și adesea devin mai puțin activi.

Dacă weekend-urile te trag înapoi, trebuie să te adresezi acestui lucru.

Nu puteți spera să obțineți rezultatele având 2-3 zile “trase de coadã” în fiecare sãptãmânã, pur și simplu nu va funcționa!

Nu există niciun motiv pentru sã nu vă puteți bucura de o formă de normalitate în weekend și să țineți planul.

Unele lucruri pot fi ajustate pentru a vă face viața mai sociabilă, dar structura este cu adevărat esențială și nu vă puteți abate de la asta.

Close

Master Trainer. Online coach. Instrucțiuni detaliate și demonstrație vizuală a executării corecte a exercițiilor. Instrucțiuni pas cu pas despre modul de preparare a rețetelor din planul de masă.

Program

Luni-Vineri:
07:00 – 21:00

Sâmbătă:
07:00 – 16:00

Duminică: Închis

Social media
Despre